Irodát nyitna a Facebook Kínában

facebookKínai hirdetőinek kiszolgálására értékesítői iroda nyitását tervezi a Facebook, amelynek közösségi oldalát blokkolják a kelet-ázsiai országban – írja a sina.com hírportál. A portál hazai és nemzetközi híradásokat idéz, melyek szerint az óriásvállalat a Facebookot hirdetési felületként használó kínai vállalatok segítésére nyitná meg legelső szárazföldi kínai irodáját. Hogy az pontosan mikor kezdené meg működését, egyelőre nem lehet tudni, a sina.com szerint akár már idén sor kerülhet rá, a legvalószínűbb pedig, hogy a kínai fővárost, Pekinget választják majd székhelyéül.

A blokkolás ellenére mind több kínai vállalat hirdet a közösségi portálon, így a Tsingtao sör, nagyobb kínai ruhamárkák, elektronikai termékek gyártói, amelyek globális terjeszkedést tűztek ki célként. Az oldalon számos kínai híresség és szervezet is üzemeltet rajongói oldalt, hogy nyugati és térségbeli – japán, koreai, délkelet-ázsiai – rajongó bázisát ellássa hírekkel — számolt be az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egypontos bejelentkezés több száz felhőszolgáltatásba

csü máj 15 , 2014
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy portfóliójában elérhetővé vált a NetIQ CloudAccess 2.0. Az egypontos bejelentkezést (SSO) kínáló virtuális készülék segítségével a vállalatok biztonságos, menedzselt hozzáférést biztosíthatnak felhasználóik számára a felhőben, szoftverszolgáltatás (SaaS) keretében működtetett üzleti alkalmazásaikhoz. Használata esetén a felhasználók csak ezen a megoldáson keresztül tudják elérni […]
felhő

És még ez is...