Irma, te dög: a Vodafone mérnökök ahol tudnak segítenek

Az Instant Network 3G elnevezésű hordozható mobilhálózatot, amely az Instant Network továbbfejlesztett verziója, már számos nemzetközi katasztrófa helyzetben bevetették. A prototípust a Vodafone Magyarország rádiós hálózat üzemetetési szakértői, Pervai Csaba és Tóth Róbert tervezték. A napokban Tóth egy Vodafone önkéntesekből álló nemzetközi csapattal Guadeloupe szigetére indult, hogy segítse a mentőcsapatok munkáját az eszköz telepítésével.

Ez a mostani a tizenegyedik bevetése a Vodafone Alapítvány Instant Network csapatának. A hordozható mobilhálózatot bevetették a 2015-ös nepáli földrengések idején, illetve 2013-ban, a Fülöp-szigeteken is, a Haiyan tájfun pusztítása után – ekkor 443 ezer hívást és 1,4 millió sms-t regisztráltak a hálózaton, míg a Fülöp-szigeteket, Kenyát és Dél-Szudánt egybevetve 2,9 millió telefonhívásban nyújtott segítséget az eszköz. Az Instant Charge jelenleg is használatban van Görögország két menekülttáborában, 84 600 eszközt szolgál ki, míg az Instant Classroom Afrika szerte több ezer diák tanulását segíti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elindult a Pikrea

ked szept 12 , 2017
ShareTweetPinShareElindult a Pikrea, amely az Instagram használatához kínál segítséget. Mint a társaság honlapján olvasható: 360 fokos megoldások a workshopoktól kezdve a stratégia tervezésen át a hatékony, autentikus tartalomgyártásig és Instagram csatorna működtetésig terjed a társaság tevékenysége. Az alapító, Kónya Beáta közel tíz éve dolgozik a marketing-kommunikációs iparágban, jelenleg az egyik vezető […]

És még ez is...