iPhone 14: ígéretben nincs hiány

Felker Noémi iCentreMár kézbe venni a legújabb iPhone 14 telefonokat és az Apple Watch Series 8 okosóráit. Az új telefonok még lenyűgözőbb fotókat ígérnek félhomályban és erős fényben is.

Akik előrendelték már pénteken reggel nyitást követően a kezükben tarthatták a legújabb telefonjukat az iCentre Apple Premium Reseller üzleteiben. A legnagyobb érdeklődés a nagyobb felszereltségű iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max iránt van, amelyek többek között részletgazdag fotókat ígérnek a 48 megapixeles fő kamerával és akár kétszer nagyobb fényerejű kijelzőt napsütésben.

„Az előrendelések alapján a legkeresettebbek az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max telefonok, színben a Deep Purple és a Space Black. Valamennyiünknek egyre fontosabb a biztonság és az iPhone 14 Pro és Pro Max telefonok képesek érzékelni, ha súlyos autóbaleset ért minket, segélyhívást indítanak helyettünk a 112-es számra, valamint értesítést küldenek a vészhelyzeti kontaktoknak helyettünk, amikor mi nem tudunk. Ez olyan funkció, amely úgy vélem, akár életeket is menthet” – mondta Felker Noémi, az iCentre Hungary Kft CEO-ja.

A fejlesztők megújult iPhone-élményt ígérnek a Dynamic Islanddel és a mindig bekapcsolt kijelzővel. A zárolási képernyő is személyre szabható, amihez akár fotót is hozzáadhatunk. Akinek a filmezés a fontos, azoknak jó hír, hogy Akció módban stabilizátor nélkül is rázkódásmentes felvételeket lehet az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékekkel készíteni. Filmszerű módban már a filmipar által használt 4K HDR-ben, 24 fps-sel készíthetünk felvételeket.

Apple Watch Series 8
Az Apple Watch Series 8 fejlett, egészséggel kapcsolatos érzékelőivel és appjaival megmérhető a pulzus és a véroxigén szint, követhető a testhőmérséklet alakulása, amely például a női egészségnél, a termékenységi vizsgálatokhoz elengedhetetlen fontosságú. A sport és egyéb balesetekre ennél a készüléknél is kiemelten figyelnek: ütközés észleléssel ügyel a biztonságra, alvásfázis-követéssel és sokoldalú edzésmutatókkal segít aktívan és egészség­tudatosan élni. Az Apple Watch Ultrát a felfedező túrákhoz, kaland- és állóképességi sportokhoz ajánlják. Űrtechnológiai minőségű titánból készült a tok, akár 36 órás üzemidővel, újratervezett iránytű appal, útpontokkal és visszakövetés funkcióval. Az Apple Watch Ultra már előrendelhető, várhatóan szeptember 23-tól kapható Magyarországon.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Négy év alatt 50 százalékkal bővült a digitális gazdaság Magyarországon

hét szept 19 , 2022
A digitális gazdaság teljesítménye Magyarországon ötven százalékkal, 6,6 milliárd euróról 9,8 milliárd euróra nőtt 2017 és 2021 között – állapította meg a McKinsey tanácsadó cég nemzetközi digitalizációs jelentésében. A fejlődés ellenére Magyarország digitális érettsége még mindig a régió átlaga alatt van: a szektor hozzájárulása a GDP-hez 6,6 százalékos, szemben a […]
Jánoskuti Levente McKinsey