IoT: Ha az IBM fantáziát lát valamiben, akkor abban van fantázia

watsonAz IBM bejelentette, hogy kétszázmillió dollárt fektet müncheni Watson Internet of Things központjának fejlesztésébe. Ugyancsak ekkora összeget fektetnek a Blockchain és egyéb adatvédelmi megoldásaikhoz kapcsolódó IoT szolgáltatásokba.

Az IBM néhány új ügyfelet is bemutatott, akik az IBM Watson IoT megoldásait hasznosítják a gépekben, autókban, drónokban vagy éppen az egészségügyi ellátó rendszerekben található több milliárd szenzor adatainak elemzésére. Jelenleg a társaság nyolcezer ügyfele alkalmazza a cég hálózatra kapcsolt szolgáltatásait. Kétezerrel többen, mint nyolc hónappal ezelőtt.

A müncheni Watson IoT központban található a világ első kognitív, kifejezetten a dolgok internetére szakosodott laborja is. Az IoT Collaboratories egységben a cég ügyfelei és partnerei az informatikai gigász ezer müncheni kutatójával és üzleti tanácsadójával együtt elemezhetik a saját iparágukban és üzleti területükön jelentkező legkomolyabb kihívásokat. Az egység olyan technológiákat kínál a vállalatoknak, amelyekkel többek között IoT megoldások fejleszthetnek, üzleti modelleket és szolgáltatásokat tesztelhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

SmartCommerce: összeszűrte a levet a Virgo Systems és Kis Ervin Egon

sze okt 12 , 2016
ShareTweetPinShareSmartCommerce Consulting néven e-kereskedelmi tanácsadó divíziót hozott létre a Virgo Systems és Kis Ervin Egon. Az új formáció célja, hogy stratégiai és üzletfejlesztési tanácsadást nyújtson elsősorban e-kereskedelmi vagy e-szolgáltatások fejlesztésében érdekelt cégek számára. A SmartCommerce Consulting néven létrehozott e-kereskedelmi tanácsadó divízió vezetője Kis Ervin Egon. Az új egység célja, hogy […]

És még ez is...