Invitel: most jó lenni diáknak

internetIdén közel 74 ezer diák kezdi meg főiskolai vagy egyetemi tanulmányait, nekik készülődniük kell az évkezdésre, és sokaknak albérletet is kell keresniük. A legkényelmesebb, ha az albérletben is van szélessávú internet, mert így nem kell mindig az iskolai számítógépeken netezni vagy ingyenes wifi-hálózatokra vadászni a kávézókban. Sőt a mobilinternet-kvótákat sem szükséges számolgatni böngészés közben. Az Invitel augusztus 1-től különleges szolgáltatást kínál kifejezetten a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára. Ha szeptember 30-ig csupán egy évre előfizetnek internetet is tartalmazó Invilág csomagra, 2015 júliusában és augusztusában 0 forint a havi díj. Mivel nyárra a tanulók többsége hazaköltözik, jelentős könnyebbséget jelenthet számukra, ha csökkenthetik a fix kiadásaikat. A korlátlan internetszolgáltatás mellett a csomag egy wifi-eszközt is magában foglal.

Az Invitel új ajánlata augusztus 1-től érhető el Szegeden, Gödöllőn, Veszprémben, Kecskeméten, Baján és Siófokon. Az akciós szolgáltatáscsomagot az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező, 18. életévüket betöltött új lakossági előfizetők vehetik igénybe. Az akció 12 hónapos, határozott idejű szerződéskötés esetén érvényes az internet mellett tévé- és/vagy telefonszolgáltatást tartalmazó Invilág csomagokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nollywood a világhálóra költözik

hét aug 4 , 2014
A világ legtermékenyebb filmgyártó központjában, a nigériai “Nollywoodban“, amely eddig főleg DVD-n forgalmazta produkcióit, a digitalizáció felé mozdulva létrejött az “afrikai Netflix” – számolt be a BBC News nyomán az MTI. A nigériai filmipar még az indiai Bollywoodnál is több produkciót önt magából: hetente ötven munka kerül ki a filmkészítők […]