Invitel — minden üzleti szolgáltatás alapja az IP-hálózat

MarthaImreA nemzetközi tendenciákat követve az Invitel vállalati üzletága a jövőben három kulcsfontosságú területre – az all IP hálózat, a felhőtechnológiák és az egységes ügyféloldali kommunikáció (Unified Communications) – összpontosít — jelentette be a társaság. Az all IP hálózat képezi az infrastruktúrát, amelyre építve a társaság felhőalapú technológiával biztosít egységes kommunikációs megoldásokat ügyfelei számára. Meglévő gerinchálózatának további fejlesztésével az Invitel világszínvonalú, konvergens infrastruktúrát valósít meg, mely egyaránt alkalmas hang-, adat- és videotartalom professzionális továbbítására.

„Az üzleti igények megváltoztak, az ügyfeleknek már nem szegmentált szolgáltatásokra, hanem integrált megoldásokra van szükségük. Így az ICT-szolgáltatások fejlesztési jövőképének egyik kulcseleme az egységes platformon nyújtott kommunikáció. Ezért a továbbiakban az egységes infrastrukturális elemeket, csatornákat és ügyféloldali eszközöket magában foglaló megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, és kiemelt figyelmet fordítunk a mobil kliensek fejlesztésére is” – mondta Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója. Hozzátette, világszerte egyre inkább előtérbe kerül az informatikai biztonság kérdése, ezért társaságunk e téren is támogatni kívánja ügyfeleit. A nemrégiben bevezetett DDoS szolgáltatásunk hatékony védelmet nyújt ügyfeleinknek a túlterheléses támadások esetére.

A professzionális ICT-szolgáltatások biztosításának további fontos pillérét képezi, hogy az Invitel stratégiai együttműködéseket alakít ki a legismertebb gyártókkal és fejlesztőkkel. Ennek köszönhetően ötvözheti a saját, Magyarországon található adatközponti erőforrásait partnerei felhőkapacitásával, igazodva az ügyfél számára legjobb ár-érték arányhoz. A világ legjelentősebb szoftvergyártója, a Microsoft SPLA (Service Provider License Agreement) partnereként az Invitel Magyarországon elsőként szerzett Cloud OS Network Silver Partner, majd nemrégiben Gold Hosting Partner státuszt, amely minősítések nemcsak hazánkban, hanem Közép-Kelet Európában is egyedülállónak számítanak — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az NSA a német hírszerzés segítségével próbált kémkedni a Siemens ellen

ked máj 12 , 2015
Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) a Siemens ellen is próbált kémkedni, felhasználva a német hírszerző szolgálattal (BND) folytatott együttműködés lehetőségét – írta a Bild am Sonntag (BamS) című vasárnapi német lap. A beszámoló szerint az NSA arra hivatkozva igyekezett a BND bajorországi adatgyűjtő, lehallgató állomásának kapacitásait a német elektrotechnikai óriáscég […]

Friss, ropogós