Invitel-Csodalámpa együttműködés

Johnny-DeppAz Invitel elindította új kezdeményezését, amelyben húsz településen igyekszik megnyerni az ott élőket, hogy közösen csempésszenek egy kis örömet a súlyos betegségben szenvedő helyi gyermekek életébe. A lakosok kódok beváltásával segíthetnek megvalósítani a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány által felkarolt, életet veszélyeztető betegségekkel kezelt gyermekek kívánságait. Az Invitel minden kódregisztráció után száz forinttal növeli a támogatási összeget, és a résztvevők között összesen húsz tabletet sorsol ki abban bízva, hogy így minél többen hozzájárulnak egy-egy gyermekálom teljesítéséhez.

Mintegy ötezer 3 és 18 év közötti, életveszélyes betegséggel, például leukémiával, rosszindulatú daganatos betegséggel, cisztás fibrózissal (CF) küzdő gyermek él ma Magyarországon. Ha közvetlen közelünkben, lakóhelyünkön találkozunk velük, még jobban átérezzük sorsukat. Sokszor egy apró ajándék vagy új élmény is óriási erőt és lelki támaszt ad számukra. Az Invitel ezért az alapítvánnyal együttműködésben a beteg gyermekek kívánságának teljesítéséhez mozgósítja húsz település lakóit.

A kicsik általában játékokat, a nagyobbak műszaki cikkeket kérnek, hogy a betegágyból is tarthassák a kapcsolatot a kórházon kívüli világgal. Mások szeretnének számukra jelenleg elérhetetlen helyre utazni vagy különleges dolgot tenni, például hőlégballonozni. Vannak, akik példaképeikkel, külföldi és magyar hírességekkel való találkozásra vágynak. Így voltak már olyanok, akik személyesen válthattak pár szót Johnny Deppel, Michelisz Norberttel, a pápával vagy épp Arnold Schwarzeneggerrel.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.