Internetes Vásárlás Napja: kedvezményözön az Invitelnél

internetA november hetedikei Internetes Vásárlás Napja alkalmából különleges online akciók várják az Invitel lakossági és vállalati ügyfeleit — jelentette be a társaság. Magyarországon 2010 óta minden évben megrendezett Internetes Vásárlás Napja, amelynek alkalmából a partnerként csatlakozó internetes oldalakon számos akcióval várja a távközlési társaság az érdeklődőket. Az Invitel a lakossági fogyasztók és a vállalatok számára is nyújt kedvezményes ajánlatokat ezen a napon.

Az Invitel vállalati ügyfeleknek szóló ajánlatának keretében november hetedikéig a szervervirtualizációs-, a tömeges sms– és eDM-szolgáltatás, valamint a Call Center szolgáltatás bármelyikét tíz százalék kedvezménnyel rendelhetik meg a vállalati ügyfelek. Közülük elsősorban a webes vásárlókat célzó internetes oldalak üzemeltetőinek lehet kedvező a szintén november hetedikéig tartó, 15 százalék kedvezményt nyújtó speciális ajánlat, amely a három szolgáltatás csomagban történő együttes megrendelése, illetve az azt követő előfizetői szerződéskötés esetén érvényes.

Az Invitel a lakossági szolgáltatások vonatkozásában a november 7. és 9. között a weboldalán leadott, három szolgáltatást (TV, internet, telefon) egyben tartalmazó megrendelést követő előfizetői szerződéskötés esetén bruttó 15 000 forintos havidíj-kedvezményt nyújt új lakossági ügyfeleinek. Ezenkívül további Invitel szolgáltatások online vásárlására is van lehetőség a webshopban vagy mobiltelefonról, akár a vállalat november elején indított promóciója kapcsán, amelynek keretében a társaság új lakossági ügyfeleinek is szeretne kedveskedni az ünnepek közeledtével. Az Invilág csomagokra kétéves szerződéssel most előfizetőknek egyszeri bruttó 10 000 forintot elenged a havi díjból az Invitel. Az előfizetés keretében a legújabb, tematikus televíziós minicsomagok egyike 90 napon keresztül díjmentesen kipróbálható, akárcsak a Kaspersky vírusvédelmi szoftver is.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Honor 6 ágy- és lábmelegítőnek kimondottan rossz

csü nov 6 , 2014
Az okostelefonok többsége erős igénybevétel esetén melegedni kezd. Azt, hogy nem elhanyagolható jelenségről van szó, mutatja, hogy a hátlap hőmérséklete bizonyos modellek esetén akár a 40 fokot is elérheti. A most bemutatott Honor 6 esetében azonban a hőeloszlatás olyan jól sikerült, hogy a gyártó adatai szerint alig kell melegedéssel számolnunk. […]
hőmérő