Internetadó: Deutsch a “nemzeti konzultáció” felelőse

Deutsch Tamás, európai parlamenti képviselő lesz felelős az internettel kapcsolatos jövő évi nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések lebonyolításáért – közölte a legnagyobb kormánypárt kommunikációs igazgatója. Kocsis Máté közölte: szeretnék a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét, ezért 2015 elején “nemzeti konzultációt fogunk lefolytatni az internetről”, benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről. Emellett szakmai egyeztetéseket kezdeményeznek a szolgáltatókkal és szakmai szervezetekkel. Ezek előkészítéséért, a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések, viták lebonyolításáért Deutsch EP-képviselő lesz felelős – tudatta.

(Segítünk egy csomó felesleges munkát megtakarítani a képviselő úrnak: az emberek nem szeretnének még többet adózni, az emberek nem szeretnék, hogy az internet használatában bárki és bármi korlátozza őket. Ennyi. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A HÉT kitörő örömmel üdvözli az internetadó ideiglenes visszavonását

pén okt 31 , 2014
A magyarországi hírközlési szolgáltatókat tömörítő Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) örömmel fogadta a miniszterelnök bejelentését, miszerint nem kerül sor az internetadó bevezetésére, a távközlési adó kiterjesztésére. A HÉT és tagvállalatai mindenkor partnerek a digitális Magyarország megvalósításában, hazánk digitális felzárkóztatásában, a kormányzati stratégiában is megfogalmazott kiemelten fontos szélessávú internet fejlesztésében, a digitális […]
taps