Internet-mánia söpör végig a világon

uzletInternet-mánia söpör végig a világon és alig telik el óra anélkül, hogy ne tenne valaki új, elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos bejelentést. Csak az Egyesült Államokban nyolcmilliárd dollárt fognak elkölteni az idei karácsonyi szezonban! Mivel az internetes lefedettség gyorsan nő, ezért Közép-Európában az elektronikus kereskedelem, jövőjét tekintve, jó kilátásokkal rendelkezik. Éppen ezért rendezik meg a WEBSHOPPING EAST’99-t, egy három napos rendezvényt azon közép-európai vállalkozók valamint kis és nagy cégek számára, amelyek érdeklődnek eziránt az új elektronikus gazdaság iránt.

Mivel a WEBSHOPPING EAST ’99 rendezvényt arra tervezték, hogy segítséget nyújtson résztvevőinek az e-kereskedelmi megoldásokra szakosodott jelentős cégekkel történő marketing és technológiai szövetségek kialakításában, ezért a WEBSHOPPING EAST’99 finanszírozási lehetőségeket is fog nyújtani az internetes üzleti projektekkel rendelkező vállalkozók részére. A KPMG, a WEBSHOPPING EAST’99 vállalkozói pavilon szponzora tapasztalt befektetők segítségével mutatja be hogyan lehet tőkét szerezni.

Három napon keresztül a WEBSHOPPING EAST’99 egy olyan “minden egy helyen” típusú kiállítást és előadásokból álló programot kínál, amely látogatóinak biztosítja mindazt, amire egy internetes üzlet beindításához és annak jövedelmező folytatásához szükség lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szoftveripar: számít a méret

sze dec 18 , 2002
A tudásalapú ipar létrehozása fontos prioritást képez a kormányzat gazdasági stratégiájában. Felismerve ennek jelentőségét, tizenkét magyar szoftverfejlesztő cég – a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, valamint az Amerikai Kereskedelmi Kamara kezdeményezésére és aktív támogatásával – egy exportszolgáltatásra irányuló közös szervezete hozott létre. A 24 millió forint törzstőkével létrehozott szervezet, amely a HSA […]
Szoftver, prompt