Intel IDF: csak frissítésekre futtotta most

Brian-KrzanichAz Intel Fejlesztői Fórum (Intel Developer Forum – IDF) megnyitó beszédében Brian Krzanich vezérigazgató bemutatta azokat az új termékeket, eszközöket és programokat, amelyek a számítástechnika egyre nagyobb mértékben történő személyre szabását segítik, valamint azokról a trendekről is beszélt, amelyek új lehetőségeket teremtenek a fejlesztők számára a technológiák széles körét illetően. Krzanich elmondta, hogy az Intel körül kezd kialakulni egy olyan ökoszisztéma, amely a számítástechnikában felmerülő lehetőségeket igyekszik kihasználni.

Az Intel vezetője egy sor olyan Intel RealSense technológiai frissítést mutatott be, amelyek még több készülék és alkalmazás esetén fogják biztosítani a térbeli mélységérzékelést, valamint az Internet of Things (IoT) biztonságát biztosító új együttműködésekről is beszámolt. Ezen kívül az ipari IoT megoldások piaci megjelenését felgyorsító fejlesztői programokról és eszközökről is tájékoztatott. A viselhető és nagy mértékben személyre szabott számítástechnikai eszközök terén Krzanich további frissítéseket mutatott be az Intel Curie modulhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sose gondolnád mennyit számít a hossza : villám kisokos

csü aug 20 , 2015
A pár hetes kánikula után az előrejelzések szerint augusztus második felében ismét megszaporodnak majd a villámlással járó nyári zivatarok, ezért fontos, hogy időben felkészüljünk ezekre. Az APC by Schneider Electric megosztja olvasóinkkal tapasztalatait, amelyek segítségével megvédhetjük készülékeinket. A nyugodt családi filmnézés vagy a barátokkal való önfeledt skype csevegés érdekében nem […]