Innovációs programot indít a Deutsche Telekom a Microsofttal

Bővíti közép- és kelet-európai felhőszolgáltatásait a Deutsche Telekom, kilenc országban, köztük Magyarországon indítja el Microsofttal közös innovációs programját – közölte a Magyar Telekom.

A felhőszolgáltatások kiemelt fejlesztésével a Telekom célja a régió digitális átalakulásának felgyorsítása – írták. A tájékoztatás szerint a saját infrastruktúrán alapuló megoldásokhoz képest az informatikai üzemeltetési költségek ugyanis 30-50 százalékkal is csökkenthetők (Magyarul kevesebb rendszergazdára lesz szükség. A -szerk- megj.), mivel a felhő alapú szolgáltatások az automatizált folyamatoknak köszönhetően akár néhány perc alatt aktiválhatók. A Deutsche Telekom a Microsoft Azure nyilvános felhőplatformhoz, az Office 365 és Dynamics 365 platformokhoz kapcsolódóan nyújt magas színvonalú, standardizált szolgáltatásokat a Microsoft támogatásával. A partnerség Magyarország mellett kiterjed Lengyelországra, Csehországra, Szlovákiára, Horvátországra, Romániára, Észak-Macedóniára, Montenegróra és Görögországra, a kívánt mértékben helyszíni és távoli támogatást nyújtva. A Magyar Telekom csoport üzleti ügyfeleit kiszolgáló T-Systems Magyarország informatikai bevételeinek nyolc százalékát teszi ki a kizárólag felhőtechnológián alapuló bevétel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban LV.

sze jún 12 , 2019
Ahogy a telefonok átlagos értéke növekszik, a fogyasztók egyre több pénzt kaphatnak vissza régi mobiljukért is. Jelenleg egy használt készülék átlagosan 157 dollárt ér, de ez az érték az IDC becslése szerint 180 dollárra nő 2022-re. Egy 2015-ös kutatás szerint az Egyesült Királyságban az emberek 138 ezer mobiltelefont és laptopot […]
matematika, matek, egyenlet

És még ez is...