Ingyennet a Telenor karácsonyi ajándéka

androidA Telenor ügyfelei idén karácsonykor utazás közben és az otthonuktól távol is elérhetők maradnak a neten, a vállalat ugyanis december 24-én, 25-én és 26-án ingyen biztosítja a Hipernet használatát belföldön minden havidíjas és feltöltőkártyás ügyfele számára. Ezen a három napon azok a telenorosok is ingyen tudnak hipernetezni, akik egyébként még nem használnak mobilinternetet. A Telenor kutatása alapján a felhasználók a karácsonyi jókívánságok küldésére és fogadására, valamint receptek keresésére fogják használni az ingyenes Hipernetet.

A vállalat internetes kutatásának eredményei szerint a felhasználók már több mint háromnegyede használ mobilinternetet. Ez a szolgáltatás csupán kicsivel népszerűbb a férfiak körében (81,32 százalék), mint a nőknél (72,03 százalék), és nagyon hasonló arányban népszerű a fővárosban (82,6 százalék), mint vidéken (74,2 százalék). A Hipernetben rejlő lehetőségeket az ügyfelek egyre szélesebb köre tudja kihasználni, hiszen év végére a Hipernet-lefedettség eléri a 97 százalékot (kültéren).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új megoldásokkal segíti a személyre szabott gyógyítást az SAP

pén dec 11 , 2015
Olyan új megoldásokat dobott piacra az SAP, amelyekkel a személyre szabott gyógyítást kívánja elterjeszteni világszerte. Az új megoldásokkal csak a tengerentúlon (értsd USA) 750 milliárd dollárral csökkenthetné az egészségügyi kiadásokat. Az alkalmazások lényege, hogy a rendelkezésre álló nagy mennyiségű adatok alapján a beteg számára legkedvezőbb eljárást tudják kiválasztani az orvosok, […]