Ingyenes wifi-szolgáltatást vezet be a Magyar Telekom

wifiA Magyar Telekom új díjmentes, szélessávú wifi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be Telekom Wi-Fi Fon néven április 5-től. A felhasználók otthonuktól távol is adatkorlátok és többlet díj nélkül, biztonságosan internetezhetnek, Magyarországon közel 2000 településen, és a világ 20 országában a Fon Wi-Fi hálózatán. A társaság nemzetközi partnerével, a Fonnal kizárólagos együttműködésben alakítja ki magyarországi wifi hálózatát a vezetékes szélessávú internet-előfizetőinél elhelyezett digitális elosztó (home gateway) eszközök segítségével. Az így létrehozott több százezer wifi helyszínt a Magyar Telekom összekapcsolja a világ legnagyobb wifi hálózatával. A Telekom Wi-Fi Fon a nyilvános wifi hozzáférésekkel ellentétben minőségi, megbízható és biztonságos wifi kapcsolatot nyújt a felhasználóknak az otthonuktól távol is.

A szolgáltatás igénybevétele egyszerű: minden otthoni internet szolgáltatással rendelkező Magyar Telekom ügyfél automatikusan kap egy előre generált felhasználónevet és jelszót postai úton, amennyiben Wi-Fi Fon szolgáltatást futtatható digitális elosztóval rendelkezik. A Telekom Wi-Fi Fon Alap szolgáltatás bevezetése után a már meglévő Next XL, valamint az újonnan megrendelt Next S, M, illetve Music S, M és XS díjcsomagok előfizetőinek automatikusan és ingyen teszik elérhetővé a belföldi wifi hálózati hozzáférést. Emellett a Telekom Fon Premium szolgáltatással a Travel & Surf S, M, L roaming adat-díjcsomagok, valamint az EU 100 és EU Plusz opciók előfizetői a magyarországi wifi hálózat mellett világszerte húsz országban, közel húszmillió hotspotra tudnak díjmentesen csatlakozni a Fon és partnerei globális wifi hálózatán, az adat-díjcsomagok érvényességi ideje alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Súlyos pénzbüntetés a premierfilmeket közzétevő honvéd törzsőrmesternek

sze ápr 6 , 2016
Pénzbüntetésre – 350 ezer forintra – ítélte a Szegedi Törvényszék katonai tanácsa kedden azt a honvéd törzsőrmestert és civil társát, mert több tucat premierfilmet tettek elérhetővé az interneten. A bíróság szerzői jogok jelentős vagyoni hátrányt okozó megsértésének bűntettében mondta ki bűnösnek a két férfit. A szerződéses törzsőrmester 2012 elejétől a […]
Torrent

Friss, ropogós