Ingyenes coachingot hirdetett meg az Ericsson

uzletasszonyokNői vezetők számára hirdet ingyenes, nyílt, csoportos coachingot az Ericsson Magyarország. A programot a vállalat képzett szakemberei önkéntes alapon tartják meg. Női vezetőknek nyílik most lehetősége részt venni ebben a kezdeményezésben, ezáltal is segítve önmagukat a céljaik elérésében. A hét foglalkozást tartalmazó programsorozat április közepén indul, résztvevőit pályázat során választják ki.

A csoportos coaching egy fejlesztő folyamat, ahol vezetői témákat (mint például munka magánélet integráció, vezetői szereppel kapcsolatos kérdések, konfliktuskezelés, személyes márka építés) beszélnek át, egyéni fejlődési célok mentén. A program során fejlődik az empátia, az együttműködés, a tudatosság, a problémamegoldás, és a coachkészségek. Használva a többi résztvevő erőforrásait, új perspektívákkal, meglátásokkal, ötletekkel gazdagodnak a csoporttagok — áll az Ericsson közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sokan lopják a munkahelyükről a nyomtatópapírt

sze márc 9 , 2016
A nyomtatókban a megbízhatóság, a nyomtatás minősége és ára a legfontosabb. Otthon, hivatalos iratokat, fotót, receptet és iskolai dolgokat nyomtatunk a leggyakrabban – nem ritkán munkahelyről „hazavitt” papírral és patronnal – derül a NyomtassOlcson.hu lakossági nyomtatókellék webáruház friss felméréséből. A vizsgálatból kiderült, hogy a felhasználók többsége előrelátó: a válaszadók 44 […]

És még ez is...