Ingyen wifi a felújított Angyal István parkban

Angyal-Istvan-parkSvéd összefogással és Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával újult meg a IX. kerületi Angyal István park. A Svéd Fenntarthatósági Program keretében kezdeményezett korszerűsítésnek és tereprendezésnek köszönhetően az Üllői út és a Ferenc körút kereszteződésénél modern, ingyenes, vezeték nélküli internetet kínáló közösségi tér alakult ki. A parkban elérhető wifi hotspot megfelelő eszköz – okostelefon, táblagép, stb. – birtokában bárki ingyen használhatja az internetet. Azokat, akik még csak most ismerkednek az okostelefonok és az internet világával, könnyen érthető, a felhasználást segítő információs táblák igazítják el.

A parkban felállított papírrepülő installáció a park névadójának, az 56-os forradalom hősének, Angyal Istvánnak állít emléket. A repülőn barátjához, Eörsi Istvánhoz írt búcsúlevelének legmegrendítőbb sora olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az elemzőknek annyi, jönnek az adattudósok

hét okt 6 , 2014
A Big Data új távlatokat nyit a vállalati értékteremtésben — állítja Thomas H. Davenport, a bostoni Babson College professzora, Big Data szakértő. A lehetőségeket négy kategóriába sorolta: jobb, gyorsabb döntéshozatal, költségmegtakarítás, termék- és szolgáltatás-optimalizálás, hatékony kockázatmenedzsment. Davenport a Horváth & Partners csoport – amelynek magyarországi tagja az IFUA Horváth & […]
kém, ügynök