Ingyen telefon az Opennetworks-től

Cisco-ip-telefonAz Opennetworks Kft. új pályázati lehetőséget indít a kettő-húsz főt foglalkoztató kisvállalkozásoknak. Ennek keretében az ip-telefóniára való átálláshoz szükséges telefonkészülékeket ingyenesen bocsátja a kkv ügyfelek rendelkezésére és azok árát nem építi be a szolgáltatási díjakba sem. Így a pályázat nyertesei a teljes ip-telefon átállást beruházási költségek nélkül valósíthatják meg.

A kisvállalkozásokat sokszor az tartja vissza a megoldástól, hogy a korszerű ip-telefonkészülékek beruházása megterheli a költségvetést. EU-pályázati forrásokból az ilyen beruházás nehezen finanszírozható, mert EU-mércével mérve kisösszegű. Erre jelenthet most megoldást az Opennetworks ingyenes készülékpályázata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kiderül végre mire szolgálhattak a Microsoft-kenőpénzek

hét okt 19 , 2015
A 2009-ben Romániában kormányon lévő párt választási kampányát finanszírozhatták azokból a kenőpénzekből, amelyek az úgynevezett Microsoft-ügyben cseréltek gazdát – derült ki hétfőn a legfelsőbb bíróságon, az ügy tárgyalásának kezdőnapján. A román korrupcióellenes ügyészség (DNA) tavaly ősszel indított bűnvádi eljárást kilenc volt miniszter ellen, azzal gyanúsítva őket, hogy csúszópénzért részesítettek előnyben […]

Friss, ropogós