Ingyen letölthető a magyarul tudó Duolingo

duolingoMagyar nyelven is elérhetővé vált a világ egyik vezető idegennyelv-tanulási platformja, a Duolingo, amelynek felhasználói teljesen ingyen tanulhatnak nyelveket az interneten, valamint az iPhone- és Android-alkalmazásokon keresztül. A húszmilliós felhasználói táborral rendelkező oktatóprogram különlegessége, hogy nyelvi tanfolyamait a játékokhoz hasonlóan fejlesztették ki, ezért a tanulás élménye egyszerre jutalmazó és addiktív – olvasható a cég magyarországi képviselői által az MTI-hez eljuttatott közleményben. Az oktatóprogram lett a világ egyik elsőszámú edukációs alkalmazása a Google Play és az iTunes alkalmazásboltokban is. Az Apple cég tavaly az Év iPhone alkalmazása, a Google webáruháza pedig a Best of the Best Android-alkalmazás díjat ítélte oda neki — írja az MTI.

Az alkalmazás teljesen ingyenes a felhasználók számára, és a különleges finanszírozási modellnek köszönhető az is marad. A cég az úgynevezett crowdsourcing modellen keresztül teremti elő a működéséhez szükséges forrásokat. Miután egy felhasználó megtanulta például az ételek megnevezését, lefordíthat egy menüt. Ezeket a fordításokat a cég továbbértékesíti nagy, nemzetközi médiavállalatok számára.

[poll id=”8″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

MÁV-Start wifi: tavaly kétmilliószor csatlakoztunk

vas febr 2 , 2014
A MÁV-Start Zrt. felújítási programjában megjelölt 735 jármű wifis routerrel történő felszerelése hamarosan befejeződik, így évente akár 50 millió utasnak lesz lehetősége ingyen netezni a vonatokon — írja az MTI. A MÁV-Start közlése szerint a vonatokon tavaly márciusban harmincezerszer csatlakoztak a wifire, ez decemberben már közel négyszázötvenezerre emelkedett. A csatlakozások […]

Friss, ropogós