Ingyen kereshetők a Facebook ingatlanhirdetései

Facebook ingatlan hirdetésMára a Facebook vált a legnagyobb ingatlanhirdetési portállá Magyarországon. Ugyanakkor a Facebookon az ingatlankeresés nem hatékony és a legkevésbé sem kényelmes. Szerencsére van megoldás.

Az elmúlt három évben – a Covid megjelenése óta – a Facebook hatalmas részesedést harapott ki magának az online ingatlanhirdetési piacból, és ez a tendencia azóta csak gyorsul. Míg 2019-ben a tulajdonosi ingatlanhirdetések mintegy hét százaléka volt megtalálható a Facebookon, addig ez a szám 2020 májusára 15 százalékra, majd 2020 novemberére 43 százalékra nőtt. Ma az összes hazai ingatlanoldalon együttvéve 32,080 tulajdonosi hirdetőt találunk, míg csak a Facebook univerzumban 15,778 tulajdonos hirdeti az ingatlanát, azaz az összes tulajdonosi hirdetés közel fele ma már a Facebookon található.

Ezt változtatta meg egy hazai ingatlanpiaci startup ingyenes mobilalkalmazása. A Realmonitor Ingatlanhirdetés Figyelő a beállított keresési feltételek alapján folyamatosan figyeli 29 hazai ingatlanos oldal, a Facebook marketplace és Facebook nyilvános csoportjainak ingatlanhirdetési linkjeit és azonnal jelez, ha bárhol a világhálón a keresésnek megfelelő ingatlan jelenik meg, így elsőként tudunk kapcsolatba lépni a hirdetővel. Az applikáció a hirdetések értelmezéséhez mesterséges intelligenciát használ, amely azt is lehetővé teszi, hogy a rendszer az egyazon ingatlanhoz tartozó összes hirdetést megtalálja – ez azért is fontos, mert ugyanazt az ingatlant gyakran több ingatlanos, valamint a tulajdonos is hirdeti, sokszor különböző árakon. Számít tehát, hogy melyik hirdetést hívjuk fel.

Az app Android- és iOS-készülékeken egyaránt működik, ingyenesen letölthető (https://ingatlanhirdetesfigyelo.hu/) és használható.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Ericsson szerint a gazdasági válság ellenére tovább gyorsul az 5G terjedése

szo nov 19 , 2022
ShareTweetPinShareJövőre folytatódik az 5G-szolgáltatások terjedése; 2023 végére a felhasználók száma 1,67 milliárdra emelkedhet az idei év végére várt egymilliárdról – derült ki az Ericsson ConsumerLab legfrissebb felméréséből. A társaság globális elemzése szerint az okostelefon-felhasználók mintegy 30 százaléka, 510 millió ügyfél a gazdasági nehézségek ellenére is lecserélné jelenlegi készülékét 5G-képes telefonra. […]
5G internet

És még ez is...