Ingyen kapja a vasat, aki három éves licencet vásárol


A Sophos Security Heartbeat szívdobbanásnyi idő alatt érzékeli, ha a tűzfal mentén gyanús tevékenységek zajlanak. Titkosított csatornákon keresztül érkezik információ az azonnali reagáláshoz. Az it-szakemberek korábban idejük nagy részét a sebezhetőségek és a gyanús folyamatok felfedezésével töltötték, ám ebben az esetben a tűzfal riasztása után rendelkezésre áll a számítógép neve, a bejelentkezett felhasználó adatai és a pontos elérési út ahhoz a folyamathoz, amelyik rosszindulatú forgalmat generál. Ennek köszönhetően a tevékenységek központjában már a problémák megoldása áll. Automatizált folyamatok gondoskodnak a veszélyeztetett végpontok azonnali elszigeteléséről, így nem kell attól tartani, hogy a vírusok, malware-ek vagy egyéb kártékony alkalmazások eltávolítása közben adatszivárgás lépne fel.

Az UTM kezelőfelület és a rendszer-felügyeleti eszközök segítségével a teljes hálózatról pillanatképet lehet készíteni. A beállítások könnyedén elvégezhetőek, ugyanis az egész rendszernek objektum és szolgáltatás orientált az interfésze. Ez azt jelenti, hogy például a hálózati eszközökre beállított és elmentett feltételek a teljes konfigurációs hálózaton alkalmazhatóak. A szolgáltatások terén hasonló módon előre beállíthatóak a tiltások és a kivételek, amiket újra és újra fel lehet használni, ezért nem szükséges minden egyes eszközt vagy szolgáltatást külön beállítani a végpontokon vagy a hálózaton. A gyártó oldalán az olvasható, hogy ha most három évre vásárolsz licencet, akkor a hardvert ingyen adják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hordozható 4G wifi hotspot az Air France-KLM-től

ked jún 28 , 2016
Az Air France-KLM és a Transatel telekommunikációs vállalat közös fejlesztése a bitebird szolgáltatás. A hordozható 4G wifi hotspot lehetővé teszi, hogy az utazás alatt folyamatos internetkapcsolattal rendelkezzünk, roaming díjak nélkül. Az Air France-KLM utasai a 4G wifi hotspot készüléket, ami már egy ötven eurós adatforgalmi kreditet is magában foglal, 55 980 Flying […]

És még ez is...