Ingyen frissíti a Sony az ɑ7 II fényképezőgépeit

sony-kameraA Sony bejelentette, hogy 2015. november 18-án egy ingyenes firmware frissítéssel jelentkezik az α7 II fényképezőgépekhez, ami tömörítetlen 14 bites RAW formátumú képrögzítést tesz lehetővé, és aktiválja a fáziseltolásos autofókuszt, így biztosítva a gyorsabb és pontosabb fókuszálást az olyan tükörreflexes fényképezőgépekhez tervezett objektíveknél, mint a Sony A-bajonettes modelljei. A funkcionális frissítések mellett a movie gombot pedig hozzárendelhetjük az egyik szabadon testreszabható gombhoz. Az új 2.0-ás verziójú firmware ingyenesen letölthető a Sony online támogatói weboldalán a www.esupport.sony.com weboldalon, az “ILCE-7M2”-es modell aloldalánál.

Az α7 II a legelső Sony full-frame fényképezőgép az α7S II, α7R II és RX1R II mellett, amely a menüben választható funkciókénti tömörítetlen RAW formátumú képrögzítést kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Magyar Telekom 2015. harmadik negyedéves eredményei

pén nov 6 , 2015
A Magyar Telekom közzétette 2015. harmadik negyedévre és és első kilenc hónapra vonatkozó, Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A bevételek 2015 harmadik negyedévében mintegy 0,3 százalékkal, 157,5 milliárd forintról 158 milliárd forintra nőttek a magyar szegmenseknél elért bevétel növekedésnek köszönhetően, amelyet részben ellensúlyozott a macedón és […]
Forint

És még ez is...