Informatikai fejlesztések a Trans-Sped-nél

Átfogó informatikai fejlesztést végez a Trans-Sped logisztikai vállalatcsoport, új vállalatirányítási rendszerrel, egyedi szállítmányozási szoftverrel és fuvarozást támogató rendszerrel növeli hatékonyságát. A fejlesztések közül kiemelték a már tesztelés alatt álló sofőrviselkedés-elemzési megoldást is, amelynek legfontosabb célja az üzemanyag-fogyasztás csökkentése. Szintén nagy hangsúlyt fektet a vállalatcsoport a papírmentes működésre, a fejlesztések eredményeképpen a sofőrök a fuvar befejezésekor beszkennelhetik a fuvarokmányokat, majd azokat elektronikus úton elküldhetik a központba és az ügyfeleknek. A vállalat digitalizációs megújulásához tartozik az is, hogy saját szállítmányozási-fuvarozási szoftvert fejleszt.

A debreceni székhelyű Trans-Sped tájékoztatása szerint a cégcsoport nettó árbevétele meghaladta a 20,4 milliárd forintot tavaly, 7,5 százalékkal nőtt az előző évihez képest. Az üzemi eredmény alig több mint 780 millió forint volt az előző évi nagyjából egymilliárd forint után: a csökkenést az intenzív fejlesztés, a munkaerőhiány miatti bérköltség-növekedés, az üzemanyagárak emelkedése és a forint árfolyamának változása okozta a társaság közleménye szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Trump keménykedne az amerikai cégekre kivetett digitális adó miatt

ked júl 30 , 2019
Válaszlépést ígért Párizsnak az amerikai cégekre kivetett digitális adó miatt Donald Trump. Twitter-bejegyzésében a politikus “lényegi ellenlépést” említett, miután Emmanuel Macron francia államfő aláírta és ezzel törvényerőre emelte a francia nemzetgyűlés döntését a digitális adó kivetéséről. A francia adó a nagy amerikai tech-vállalatokat érinti, köztük az Alphabet leányvállalatát, a Google-t, […]
Macron és Trump

Friss, ropogós