Informatika a tevékeny és önálló életvitelért

oregA Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) információs napot szervez az idősek tevékeny és önálló életvitelét szolgáló infokommunikációs eszközök és szolgáltatások kifejlesztését támogató Active and Assited Living (AAL) programról. Az esemény időpontja 2014. május 16, a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezvényen az innovációs hivatal munkatérsai tartanak előadást, felszólal Divinyi Ágnes, a NIH AAL Nemzeti Kapcsolattartója, Csuzdi Szonja, a NIH EUROSTARS Nemzeti Projekt Koordinátora, Németh Edina, a NIH, ICT Nemzeti Kapcsolattartója, Szenes Áron, a NIH H2020 „Health” Nemzeti Kapcsolattartója. Rajtuk kívül Németh Géza, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem docense egy sikeres AAL projektet mutat be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Cisco a Skynetet fejleszti?

hét máj 12 , 2014
A Cisco bemutatta a Cisco 819 Integrated Services Router (ISR) Machine-to-Machine Gateway nevű készüléket, amely az úgynevezett gép-gép kapcsolat (m2m) megteremtése révén több milliárd, nem hagyományos ip-alapú eszközt – például pénzautomatákat, járműveket, digitális hirdetőtáblákat és áruautomatákat – köt össze az interneten keresztül. A Cisco becslése szerint a Cisco 819 ISR […]

És még ez is...