Indul a Feketelista Álláskeresőknek weboldala

3

 

Egy hónapja született meg a Facebookon a Feketelista Álláskeresőknek című oldal, ahol egy hónapja ontják a történeteket, kérdéseket a munkát keresők, akiket e közben mindenféle gonosztevő próbál kifosztani, akiknek szorult helyzetével a munkaadók megpróbálnak visszaélni. A lassan közösséggé kovácsolódó társaság újabb mérföldkőhöz ért el: néhány órán belül elindul a listazz.com,  ahol a Facebook szűk lehetőségeit meghaladva tudják majd magukat és sorstársaikat védeni, tájékoztatni. Regisztráció után listázhatók/kereshetők lesznek a cégek, a hirdetéseik.

3 thoughts on “Indul a Feketelista Álláskeresőknek weboldala

 1. Ez a feketelista az a feketelista ami a facebook-on gyujti ossze a kamu cegeket, hirdeteseket?

  En is talaltam egy hirdetest,jelentkeztem is ra, viszont fizetni kellett volna amit nem akartam, utananeztem,akkor talaltam ra a weboldalra.

  Megirtam a hirdetonek hogy miert nem erdekel az allasa ezt tudomasul vette bar nem ertett vele egyet. Mikor a masodik hirdetesemre is o valaszolt amire jelentkeztem, es tanacsoltak is, feljeneltettem a rendorsegen.

  Hetekkel kesobb beideztek kihallgatasra megkerdeztek hogy fizettem-e barmit, vagy ha fizettem, kaptam-e valamit. Mondtam,hogy nem fizettem semmit, azt mondtak majd ertesitenek.

  A hirdeto ellen ejtettek minden vadat(!) a feljelentesem alapjan mert azt mondtak hogy nem okozott nekem kart, valamint ha fizetek is kaptam volna valamit igy a vad nem allt volna meg.

  Ez a… majdnem csunyat irtam feljelentett az ugy lezarasat koveto napon, elso fokon meg engem iteltek penzbirsagra szoval csak ovatosan.

  Azota csak azt hiszem el amit magamtol tapasztalok meg.

 2. Érdeklődni szeretnék az iránt, hogy mi a teendő akkor, ha valakit feltesznek egy külföldi ország/UK/feketelistájára, olyanért, amit el sem követett.

  Ugyanis, munkára jelentkeztem, de helyette a listára való feljelentést kaptam. Azóta újra jelentkeztem egy másikra, de a lista miatt nem vettek fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Innovátorokra vadászik a Deutsche Telekom

vas febr 24 , 2013
  A Deutsche Telekom (DT) nemzetközi szinten keresi a legkiemelkedőbb ötleteket öt kategóriában: digitális otthon, kommunikációs szolgáltatások, energia, virtuális platform, felhőalapú szolgáltatások. Egyéni pályázók, diákok, csapatok, start-up-ok és a DT valamint leányvállalatainak dolgozói március 31-ig küldhetik el pályázataikat a verseny oldalán keresztül. A pályázók személyesen mutatják be ötleteiket, majd egy több […]

Friss, ropogós