Indítsunk a legfontosabb feladatokkal: az otthoni munkavégzés hét aranyszabálya II.

reggeliAz otthoni munkavégzéshez sincs tökéletes recept, de ahhoz, hogy ne váljon számunkra teherré, néhány dolgot mindenképpen érdemes szem előtt tartanunk – ehhez szolgál segítségül a Leitz márkanevéről ismert amerikai Esselte IPR AB iránymutatása.

Munkánkat mindig a leglényegesebb teendőkkel indítsuk vagy azokkal, amelyeket a legkevésbé kedvelünk, így a feladatok nehezét akkor tudjuk elvégezni, amikor még frissek vagyunk. A legújabb tanulmányok szerint egy nyugodt környezetben elfogyasztott kiadós reggeli javítja a rövid távú memóriát és növeli a koncentrációs képességet, szóval mostantól kezdve gondoljunk úgy a reggelire, mint az agy üzemanyagára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ne dőljünk be a telefonos csalóknak

hét szept 5 , 2016
Az elmúlt időszakban Bács-Kiskun megyében megszaporodtak az úgynevezett „telefonos csalások”. Az ismeretlen számról telefonáló csaló valamely mobilszolgáltató nevében hívja a későbbi áldozatokat, értesíti őket arról, hogy nagyobb összeget nyertek. Azonban akkor jut a „nyereményhez”, ha a csaló által megjelölt mobil telefonszámra pénzt tölt fel. Előfordul olyan is, hogy a sértettek […]

És még ez is...