IndieGoGo: elindult a NOLD Technologies kampánya

noldTegnap indult a magyar Nold Technologies forrásgyűjtő kampánya az IndieGoGo-n.

A társaság célja kettős. Egyrészt a közösségi finanszírozási akcióval az alkalmazott technikai megoldásaik különlegességére szeretnék külföldön is felhívni a figyelmet. Másrészt megfelelő anyagi hátteret szeretnének ahhoz, hogy a világ élvonalába tartozó viszonteladók és gyártók OEM partneri körébe léphessenek beszállítóként.

A Nold Technologies magyar vállalkozás. A társaság az „okosításra” ítélt eszközök egyik speciális szegmensében az ajtók, kapuk és garázsok irányítására szakosodott. A Nold OPEN által a már meglévő garázskapunk válik telefonnal irányíthatóvá, egyetlen, saját fejlesztésű alkatrész hozzáadásával. Ez a ma forgalomban lévő nyitó és mozgató berendezésekkel kompatibilis, és laikusok által is csupán pár perc alatt beépíthető modul lehetővé teszi, hogy mobiltelefonunk kiváltsa a távirányítót. Így annak elvesztése, pótlása, kölcsönadása, vagy az elemek lemerülése nem fog fejfájást okozni többet. Ráadásul alkalmi látogatók egyszeri, vagy időszakos beengedését is menedzselni tudjuk egy online kezelőfelületen.

A Nold eszközeinek az üzleti célú ingatlanpiacon, (például a logisztikai központokban, irodaházakban és a vendéglátóipari létesítményekben) is van létjogosultsága: bérlemények, apartmanházak vagy kocsibeállók üzemeltetése válhat ezáltal sokkal egyszerűbbé. A közösségi megosztás keretében kiadott nyaraló vagy lakrész akár személyes találkozás nélkül is biztonságosan a bérlők rendelkezésére bocsátható a kifizetett időszakra korlátozva a hozzáférést, de akár egy elektromos töltőállomáshoz vagy raktárhelyiséghez való autós hozzáférés korlátozása és ellentételezése is megoldható ezzel a technológiával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Klikkmánia felvásárolta a BugTV-t

csü okt 13 , 2016
ShareTweetPinShareA Klikkmánia felvásárolta a főleg Youtube tartalmakra és PPC kampányok kezelésére specializálódott BugTV digitális ügynökséget. Asztalos Levente és Varga Zoltán, a Klikkmánia tulajdonos-ügyvezetői elmondták: „A BugTV csatlakozásával csapatunk 25 főre bővül, szolgáltatásaink köre pedig innentől kezdve lefedi a YouTube csatorna menedzsmentet, illetve a teljes marketing automatizálási és tanácsadási folyamatokat is. […]

És még ez is...