Immár Magyarországon is elérhető a Google prémium analitikai terméke

A Google prémium terméke az Analytics 360 Suite egy professzionális felhasználásra szánt termékcsomag, ami biztosítja a marketingszakemberek számára azokat az információkat amik a bevétel növekedéséhez vezethetnek.

A termék segítségével pontos adatok gyűjthetők az összetett vásárlási folyamat egyes pillanatairól, amelyek elemzése a marketing tevékenység hatékonyabbá tételében, a megfelelő stratégiák kialakításában és az eladások növelésében segíti a vállalkozásokat. A Google Analytics 360 Suite csak a Google által minősített partnereken keresztül érhető el.

Ahhoz, hogy egy ügynökség ilyen partnerré váljon, szigorú elvárásoknak kell megfelelnie. 2016. decemberében a Google két Premium Partner ügynöksége, az INTREN és a JabJab Online Marketing is megszerezte a minősítést, így hazánkban és a régiónkban is jogosultak a Google Analytics 360 Suite termékeinek értékesítésére, a tanácsadás és az összetett bevezetési folyamat támogatása mellett. Ezzel az itthoni online vállalkozások számára lényegesen egyszerűbbé válik a Google termékportfoliójának teljes körű kihasználása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.