Ilyenkor van baj: így lesz biztonságban a telefonod V.

bankkartyaMivel a telefonunk egyre inkább az életünk központi egységévé válik, egyre bizalmasabb adatokat, fájlokat tárolunk rajta. Ezért fontos, hogy a biztonsági intézkedések lépést tartsanak a fejlődéssel. Íme, a végső, de nem egy utolsó tipp, hogyan előzheted meg, hogy feltörjék a telefonodat.

Amennyiben észrevesszük, hogy egy-egy applikáció magától elindul vagy az akkumulátor az eddiginél feltűnően gyorsabban merül, higgadt nyugodtsággal kezdjünk el gyanakodni. Ilyen esetben fokozottan érdemes ellenőrizni a bankkártyaforgalmunkat, erősen javasolt a jelszavaink megváltoztatása, és állítsuk vissza a telefon gyári beállításait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ködös Albion: továbbra is tárt karokkal várják az informatikusokat

hét aug 29 , 2016
A britek túlnyomó többsége egy friss közvélemény-kutatás szerint támogatja, hogy a szigetországban élő európai uniós állampolgárok az Egyesült Királyság EU-ból való várható kilépése után is Nagy-Britanniában maradhassanak. A megkérdezettek 62 százaléka azt is támogatná, hogy csökkenjen a képzetlen munkaerő beáramlása. A megkérdezettek háromnegyede értett egyet azzal, hogy olyan bevándorlási politikára […]

Friss, ropogós