Ilyen rövid vetítési távolságú projektorokat még nem láttál

projektorAz Acer a napokban három újdonságot mutatott be az újraértelmezett rövid vetítési távolságú S1 projektor sorozatából. Az új modellek alapvetően az oktatási szektor számára fejlesztették, kiterjesztett funkcionalitással előadótermekhez, osztálytermekhez optimalizálva. Mindezek mellett az Acer S1 sorozatú projektorok támogatják az Acer SmartPen 2 eszközt, amit az oktatási környezethez terveztek. A SmartPennel a prezentációk távolról vezérelhetők, az előadó rajzolni, írni tud vele a képernyőre. Mi több, a multi-pen támogatással az előadáson résztvevők is csatlakozni tudnak, így teljessé téve a tanulást, a prezentálás élményét bármikor.

Az új Acer S1 sorozat tagjai az S1383WHne, S1283Hne és S1283e modellek. Ezen projektorok mindegyike a rövid vetítési távval rendelkező eszközök kategóriájába tartozik, ami azt jelenti, hogy a projektorok és a vetítővásznak közötti távolság akár kevesebb, mint 1 méter is lehet, úgy, hogy közben nagy méretű, tiszta képvisszaadás a végeredmény, akár 80 coll átmérővel, egészen 150 collig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Most rádöbbenhet, hogy ön tudatos, jó, léha vagy cinikus-e

csü nov 6 , 2014
A munkavállalók többségét olyannyira nem érdekli a munkahely it-biztonsága, hogy az már-már közveszélyes — derült ki a Cisco friss kutatásából. A kutatás részeként a Cisco négy jellegzetes viselkedési mintát azonosított az it-biztonsággal kapcsolatban. Ezek alapján lehetségessé válik olyan biztonsági stratégiák létrehozása, amelyek számolnak a felhasználók eltérő viselkedésével. Mindegyik esetben más […]

Friss, ropogós