Ilyen lesz, ha kiborggá válunk: nem lesz érdemes lopni

robotA biochip beültetés (sajnálatos) megjelenésével felvetődik a kérdés: ha egyszer úgy döntünk majd, hogy kiborgként folytatjuk az életünket, mennyiben változik majd meg a jelenlegi életformánk? Mi értelme van, hogy a technológiának határokat nem szabva mi magunk is droiddá változunk? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Jevgenyij Cseresnyev, a Kaspersky Lab kutatója.

8. Okostelefonok, laptopok és más eszközök lopás elleni védelme
Az egyik leglogikusabb felhasználási területe a biochipnek a lopás elleni védelem. Ha okostelefonja jelszóval védett, akkor a belépés után adatai elérhetőek. Ha a telefonját ellopták és a tettes kitalálta vagy már a kezdettől fogva tudta jelszavát, könnyedén hozzáférhet adataihoz. De ha a biochipes megoldással lennének védve az adatok, nem működne a telefon a tolvaj kezében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkészültek az eMAG mobil alkalmazásai

ked júl 7 , 2015
Megérkeztek az okostelefonokra az eMAG hivatalos mobil alkalmazásai. A hivatalos alkalmazásokat Android és iPhone operációs rendszert futtató készülékekre telepíthetik a felhasználók, míg az iPad készülékekre egy egyedi alkalmazást is fejlesztettünk. Az eMAG mobil alkalmazás lehetővé teszi ügyfeleinknek a gyors rendelést, bárhol és bármikor, megtekinthetik más vásárlók értékeléseit, sőt saját értékeléseket […]

Friss, ropogós