Ilyen lesz, ha kiborggá válunk: a kuponok egyesülnek

kuponA biochip beültetés (sajnálatos) megjelenésével felvetődik a kérdés: ha egyszer úgy döntünk majd, hogy kiborgként folytatjuk az életünket, mennyiben változik majd meg a jelenlegi életformánk? Mi értelme van, hogy a technológiának határokat nem szabva mi magunk is droiddá változunk? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Jevgenyij Cseresnyev, a Kaspersky Lab kutatója.

3. Kedvezményes kuponok egyesítése
Megszabadítana minket a pénztárcánkban tárolt több tucat kedvezményes kártya cipelésétől. Miért gyűjtögessük ezeket az amúgy haszontalan műanyagoklapokat? Az egyetlen, amire szükségünk lenne helyette, az a felhasználói azonosító, amely a biochipben megtalálható. Az alkalmazása igen egyszerű: miután érzékelte a leolvasó a kézfejünkbe ültetett chipet, rögtön kedvezményhez jutunk, amint felismer bennünket a hűségprogram adatbázisa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Budapestre jön az „Electronic Beats City Festival”

csü júl 2 , 2015
Az Electronic Beats, a Telekom exkluzív zenei programja immár 15 éve rangos eseményekkel vesz részt Európa nagyvárosainak zenei életében. Idén a Telekom az eddigiekhez képest merőben új, számos meglepetést tartalmazó, „Electronic Beats City Festival” nevet viselő rendezvénysorozattal jelentkezik. A fesztiválsorozat egyik kiemelt helyszíne ősszel Budapest lesz, ahol a kortárs elektronikus […]