Ilyen élete lesz a következő generációnak III.

A „Következő generációk munkavégzése” című jelentésében az Ericsson Networked Society Lab nyolc trendet fedezett fel a mobil- és digitális technológiák a társadalom, az üzleti élet és a magánéletre gyakorolt hatásában.

  • Kétirányú rugalmasság – Rugalmas munkaidő és állandó hálózati csatlakozás. Az emberek mostantól a saját feltételeik szerint alkalmazzák a rugalmasságot.
  • A váratlan meglepetések hatalma – A szervezetek “véletlenszerű” találkozásokat szerveznek a különböző háttérrel és kompetenciával rendelkező kollégák között annak érdekében, hogy az innovatív ötletek előtérbe kerülhessenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Harminc éves az első romániai home kompjuter

hét dec 9 , 2013
ShareTweetPinShareA harminc évvel ezelőtt kifejlesztett első romániai személyi számítógép megalkotására emlékeztek egy konferencián Kolozsváron. A PRAE 1000 személyi számítógépet 1983 novemberében a Kolozsvári Számítástechnikai Intézetben fejlesztette ki a Patrubány Miklós mérnök vezette kutatócsoport. Az aktatáska méretű gép televízióval és kazettás magnóval összekötve működött, a tévé képernyője monitorként, a kazettás magnó […]

És még ez is...