Ilyen élete lesz a következő generációnak II.

A „Következő generációk munkavégzése” című jelentésében az Ericsson Networked Society Lab nyolc trendet fedezett fel a mobil- és digitális technológiák a társadalom, az üzleti élet és a magánéletre gyakorolt hatásában.

  • Feladatok helyett küldetés – Az értékteremtés felé történő eltolódás jelentős változást jelent a munka világában. A munkaadók és a munkavállalók egyaránt inkább a tényleges értékteremtésre és a végeredményre összpontosítanak, nem arra, hogy pontosan hol, mikor és milyen módszerek alkalmazásával végezték el a munkát.
  • Kulturális gravitáció – Az emberek jellemzően olyan vállalatokat keresnek, amelyeknek megvan a saját közösségi és belső kultúrájuk, amivel azonosulni tudnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vidát megválasztotta az IEEE

vas dec 8 , 2013
Az IEEE Globecom nemzetközi konferencia e heti bizottsági ülésein Atlantában Vida Rollandot, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) docensét és a Hírközlési és Informatikai Tudományos egyesület (HTE) külügyi bizottságának elnökét megválasztották az IEEE Communications Society – Globecom/ICC Management & Strategy Committee (GIMS) bizottság operatív koordinátorának. Az IEEE (Institute of […]

És még ez is...