Ilyen élete lesz a következő generációnak I.

A mobil- és digitális technológiák a társadalom, az üzleti élet és a magánélet egyre több és több területén jelennek meg, megváltoztatva a munkavégzés és a munkaszervezés módját. Az emberek egyre mobilabbá válnak, így nagyobb rugalmasságot várnak el a munkájukban is, nagyobb hangsúlyt fektetve a munkakörnyezetükre. A „Következő generációk munkavégzése” című jelentésében az Ericsson Networked Society Lab ezeket a változásokat vázolta fel a legfontosabb trendekkel együtt. A tanulmány szerint nyolc trend érvényesül.

  • Jelentőségteljes szerep keresése – Kezd háttérbe szorulni a kompenzáció, a juttatások, a névjegykártyán szereplő titulusok értéke, hogy helyet adjon a társadalomnak nyújtott hozzájárulás fontosságának. Létfontosságú, hogy jelentőségteljes szerepet játsszunk.
  • A tettek mezején – Az emberek nagyobb személyes felelősséget vállalnak a problémák megoldásában és a célok elérésében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Van, aki mobilon szereti

pén dec 6 , 2013
ShareTweetPinShareMagyarországon is megjelentek azok a fogyasztók, akik már csak kizárólag mobiltelefonjukat használják online vásárlásra, igaz, arányuk még alacsony (két százalék). A többség (hetven százalék) inkább a számítógépet részesíti előnyben az elektronikus vásárlás során, egyre többen vannak azok, akik egyenlő arányban ötvözik a két eszköz használatát (hét százalék). A két felhasználói […]
ZX-81

És még ez is...