Ilyen belül a Huawei P9


A nap szinte minden percében használjuk valamire okostelefonunkat: üzeneteket küldünk, internetet böngészünk, hívásokat bonyolítunk, játszunk rajta. A Huawei most megmutatja, hogy mindezt mi mozgatja belülről. A vállalat hazai márkaszervizében szétszedték a Huawei legújabb zászlóshajó készülékét, a Leica dual-kamerával felszerelt P9 okostelefont. A videóból megtudható például, hogy a készüléktest mekkora részét foglalja el a dual-kamera és az akkumulátor, hogy hol helyezkedik el a processzor, hogy hogyan néz ki a biometrikus ujjlenyomat olvasó belső oldala. A videóban látható, hogyan alakították ki az aktív dual-SIM kártya helyét a készülékben, sőt megtudható miért előnyös az aktív dual-SIM: összhangban van a két kártya, így míg az egyik éppen hívást fogad, a másik nem kapcsol hangpostára, mint az elterjedtebb Standby dual-SIM-es telefonok esetében.

Látható belülről a biometrikus ujjlenyomat olvasót, amely 360 fokban vesz lenyomatot az ujjról a kezdeti beállításnál, így később az ujj bármely részéről beazonosít minket. A videóban a technikus szakember kiemeli a készüléktestből a kétszer 12 megapixeles dual kamerát, így láthatjuk, hogy a speciális kamera a készüléktest mekkora részét foglalja el. A szervizes kolléga megmutatja a legújabb Kirin 955 nyolcmagos processzort is, amely segítségével alacsonyabb energiafelhasználás mellett nagyobb teljesítményre képes a telefon.

Figyelem!
A Huawei senkinek nem javasolja, hogy saját maga hozzányúljon a készülékhez, mert komoly károkat okozhat a telefonban, valamint elveszítheti a garanciát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.