Ilyen, amikor sikere van egy magyar startupnak

Szirmay-NikolettaValósággal felrobbantotta az Indiegogo közösséget és az internetet a magyar high-tech luxuskarkötő, a tago arc. A magyar találmány alig több mint egy nap alatt túlteljesítette a kitűzött negyvenezer dolláros támogatási célt, és ötvenezer dollárnyi támogatást szerzett. Ez óriási eredmény a termék mögött álló L!BER8 fejlesztőcsapatnak. A pénzből év végén beindul a tömeggyártás. A divatcikk kedvezményes csomagjait egy nap alatt elkapkodták.

A magyar fejlesztésű high-tech luxuskarkötő újítása, hogy a viselhető technológiát ötvözi a luxusdivattal, a karkötő kijelzőjének mintája egy mobilapplikáció segítségével bármikor könnyedén megváltoztatható. Így tulajdonképpen egy eszközzel végtelen számú ékszerhez juthatunk. A karkötő továbbá nem igényel energiaforrást, illetve töltést, így igazán kecses, gombok, akkumulátorok és kábelek nélküli dizájnt sikerült kialakítani.

„Nagyon hálásak vagyunk és köszönjük a magyar barátoknak, ismerősöknek, támogatóknak, valamint különösen az újságíróknak, hogy példanélküli összefogással segítettek beindítani a folyamatot: az első előrendelők magyarok voltak, több, mint 80-an támogatták a kampányt az első két órában. Ez kulcsfontosságú momentum volt az eddigi siker elérésében” – tette hozzá Szirmay Nikoletta, a cég kommunikációs vezetője.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rendőrkézen a marcali telefontolvaj

szo febr 14 , 2015
A Lengyeltóti Rendőrőrs eljárást folytat lopás vétség elkövetésének komolyan megalapozott gyanúja miatt egy marcali lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 10-én 20 óra és 23 óra közötti időben ismeretlen tettes egy somogyvári presszóból egy mobiltelefont lopott el. Az eljárás során felmerült információk alapján a nyomozók látókörébe került […]