Ilyen a hálózatba kapcsolt buszmegálló

buszmegalloA világ legnagyobb tömegközlekedési konferenciáján és kiállításán, az UITP Világkongresszuson az Ericsson bemutatta a hálózatba kapcsolt buszmegálló koncepcióját, amely 3G, LTE vagy wifi kiscella technológiát alkalmaz. A hálózatba kapcsolt buszmegálló kiscellás infrastruktúrája kiegészítő bevételi forrásokat biztosíthat a tömegközlekedési vállalatoknak, hiszen bérbe adható telekommunikációs mobilszolgáltatóknak a hálózataik bővítése céljából. Emellett a technológiának természetesen a felhasználók számára is fontos funkciókat nyújt. A mobil szélessáv hagyományos fogyasztói felhasználásán kívül a hálózatba kapcsolt buszmegálló olyan funkciókat is biztosít, amelyek munkába járók számára lehetnek hasznosak.

Ilyenek lehetnek a kijelzők, amelyek valós idejű információkat jelenítenek meg a buszok helyzetéről, valamint az érintőképernyők, amelyek interaktív térképeket, helyi híreket, turistainformációkat és hirdetéseket nyújthatnak. Ezenkívül a zárt hálózatú televíziós kamera, a pánikgomb és a gombnyomásra lehetővé váló beszélgetés is beépíthető funkciók, amelyek növelik a biztonságot, és segítségükkel az utasok elérhetik a segélyszolgálatot vagy a rendőrséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem lehetetlen: másfél év töltés nélkül

csü jún 11 , 2015
A Logitech bejelentett egy nappalikba szánt billentyűzetet, amelynek segítségével a televízió képernyőjére kötött számítógépeket lehet irányítani. A billentyűzet tízméteres távolságból is működik és beépített touchpadet is tartalmaz. A Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus a gyorsgomboknak köszönhetően egy mozdulattal elérhető a hangerőszabályzás, valamint a menürendszer, az intuitív vezérlőgomboknak hála pedig gyorsan […]

Friss, ropogós