Ildikó asszony: skype és mobiltelefon nélkül is lehetett élni

LibreOfficeSt. Martin tízéves korában az általános iskolában ismerkedett meg Ildikóval, akivel húszévesen kötöttek házasságot. Szentmártoni Imre zenészkarrierje elején éjjel dolgozott, nappal konzervatóriumba járt, egy évbe telt, mire fel tudta hozni családját a fővárosba, és mikor már végre együtt lehettek volna, a szaxofonművész külföldi állásajánlatot kapott.

„Akkor még nem volt skype, mobiltelefon. Beszélni is csak heti egyszer tudtunk, amikor kikötött a hajó, amelyen Imre dolgozott. De átvészeltük ezeket az időket is, és a bizalom nem volt kérdéses. Ismertem a szüleit, nővérét, összetartó, szenzációs családját. Tudtam, hogy a férjemnek ugyanazok az értékek fontosak, amik nekem. És ez a leglényegesebb, ez tud két embert szeretetben összetartani hosszútávon” – nyilatkozta a Kiskegyednek St. Martin felesége.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagyon sok zene vehető meg a Spotify-on

szo jan 3 , 2015
ShareTweetPinShareJó hír a Spotify zenei streaming szolgáltatás használóinak, hogy az utóbbi fél évben 20-ról több, mint 30 millióra bővült az elérhető zeneszámok mennyisége. A Spotify egy olyan felhő alapú zenei streaming szolgáltatás, amelynek segítségével a zeneszeretők számok millióit érhetik el, csupán internetkapcsolatra, regisztrációra és az alkalmazás letöltésére van szükségük hozzá. […]

És még ez is...