Így védheted ki az online csalásokat I.

kaszinóA csalók által hirdetett hamis online kaszinók házigazdái túlnyomórészt azokban az országokban hirdetik magukat és küldenek több száz kéretlen spamet, ahol a szerencsejáték legális, azonban a weboldal a világon mindenki számára elérhető. Ez a megoldás a legkényelmesebb, hiszen az átvert áldozatok számára nehéz lesz megtalálni és azonosítani a website tulajdonosát, akinek addigra már réges régen nyoma veszett.

Abból lehet tudni, hogy egy oldal illegális, hogy a csalók többnyire olcsó domain zónát használnak, mint a .net, .biz vagy az .info végződésű weboldalak. A csalók kéretlen levelekkel, erőszakos reklámokkal hirdetik a weboldalaikat, ellentétben a legális online kaszinókkal. A hamis online fogadási irodák általában a kéretlen levelek bombázása előtt hozzák létre a weboldalt, amelyek rövid élettartammal bírnak — figyelmeztet Tatjána Kulikova, a Kaspersky Lab vezető spam elemzője.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mi az: nyugdíjas korba lépett, előtte a jövő

pén máj 30 , 2014
ShareTweetPinShareA genfi Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) kutatóközpont megalapításának hatvanadik évfordulóját ünneplik Európa-szerte. A CERN60 eseménysorozat keddi magyarországi nyitórendezvénye az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont és az Eötvös Loránd Tudományegyetem közös szervezésében valósult meg. Az ünneplés a szeptember 27-28-i hétvégén folytatódik Csillebércen, a Wigner-központban második alkalommal megrendezendő CERN Open Days keretében; a […]

És még ez is...