Így védheted a csemetéd: ne akarj egymagad igazságot tenni

verekedesxFolytatódnak a Kaspersky Lab kutatójának, Katyerina Kocsetkova biztonsági tippjei, amelyekkel kivédheti, hogy ön vagy gyermeke az online támadások áldozatává váljon.

Az internetes zaklatás egyre növekvő veszély az interneten. Az emberek kegyetlenek, a tinédzserek pedig félelmetesek tudnak lenni. Ha az ember egymaga akar igazságot szolgáltatni, könnyedén leragadhat a végtelen online harcokban, melyek semmi mást nem okoznak, csak még nagyobb kárt. Ne pazarolja az időt és ne tegyen felesleges erőfeszítések ezekért az emberekért, helyette inkább az önnek valóban fontos dolgokba fektessen időt és energiát. Végül, de nem utolsó sorban ne feledje, hogy minden alkalommal, amikor szembe kerül ön vagy gyermeke kétes helyzetekkel, mindig forduljanak barátokhoz és megbízható emberekhez, és ne hagyják magukat megfélemlíteni vagy becsapni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kovács Endre "bronzöves" projektmenedzser lett

vas nov 8 , 2015
Kovács Endre (a kép jobb oldalán), az NMHH Projekt Koordinációs Főosztályának vezetője idén ősszel első magyarként nyerte el az „Év Projektmenedzsere Díj” kategória bronz fokozatú elismerését a Nemzetközi Projektmenedzsment Szövetségtől (IPMA). A szakember az Országos Digitális Átállás Projektben nyújtott projektvezetői munkájáért díjazták, amelyért tavaly már hazai elismeréssel is jutalmaztak.
NMHH