Így válasszunk tévét: nem minden UHD, ami annak tűnik

csalad-televizioElőző cikkünkben óva intettünk az RGBW paneles tévéktől. Ismét néhány hasznos részletre hívjuk fel a figyelmet, amelyekre érdemes odafigyelni amikor UHD TV-t választunk, hogy biztosan az elvárt prémium képminőséget vegyük meg.

Az RGBW panelek előállítási költségei és ennek megfelelően az ilyen technológiával készült UHD készülékek ára is alacsonyabb, de a gyengébb képminőség miatt könnyen csalódást okozhatnak a vásárlóknak. Ha elhatároztuk, hogy karácsonyra egy modern, csúcskategóriás UHD TV-vel lepjük meg a családot, nem érdemes a valódi 4K felbontáson spórolni. A megfelelő képminőséget biztosító termékek megtalálásában az Ultra HD logók nyújtanak segítséget, amelyek tanúsítják, hogy a készülék megfelel az európai UHD szabványoknak. Európában a valódi 4K UHD termékek hivatalos meghatározásaként a Digital Europe (DE) UHD TV előírásait követik. Az ezeknek való megfelelést igazoló Ultra HD logót a Samsung valamennyi UHD TV-je használhatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem lehet teljesen elbújni a titkosszolgálatok elől az interneten

sze nov 25 , 2015
Az ISIS egy rendkívül jól kommunikáló, a digitális, online kommunikációs formákat is nagyon jól használó szervezet, a kibertérben is jól felkészült – mondta egy internet-szakjogász az M1 aktuális csatornának hétfőn. Ormós Zoltán véleménye szerint azonban a titkosszolgálatok minden eszközzel rendelkeznek, nem lehet százszázalékosan elbújni előlük az interneten. Lehet, hogy nem […]

És még ez is...