Így válasszunk hálózatot külföldön: roaming akadémia

mobil-data-roamingItt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

12. Külföldön melyik szolgáltató hálózatát tudjuk igénybe venni?
Mindenekelőtt vegyük figyelembe, hogy szolgáltatónk eleve azt a külföldi partneri hálózatot állítja be, amelynek igénybe vétele számunkra a legelőnyösebb lehet. Ha ez bármilyen okból nem tűnik megfelelőnek, lehetőségünk van más hálózat választására. Az utazás előtt tájékozódhatunk arról, hogy a célországban mely (külföldi) szolgáltatók hálózata érhető el számunkra (a hazai szolgáltatónk által szerződött roaming partnerek közül). Külföldre érkezésünket követően a mobiltelefon készülékünkön ki tudjuk választani azt a hálózatot, amelyen a roaming forgalmat bonyolítani szeretnénk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Felhőkompatibilis nyomtatóáradat a Xeroxtól

hét júl 13 , 2015
A Xerox dolgos fejlesztői éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy a vállalat nyomtatóin, multifunkciós berendezésein elérhető legyen a Google Cloud Print technológia, ami lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók az androidos okostelefonjukon, tabletjükön, laptopjukon tárolt dokumentumaikat (Tudják: szelfi a munkatársakkal, a menzakaja, a nyáladzó újszülöttek, a szaftos intimitások… A-szerk- megj.) bármikor, […]
felhő

Friss, ropogós