Így naplózhatod az életed

Sony-SmartBand-2A Sony Mobile Communications bemutatta a SmartBand 2-t, a többszenzoros, az élet naplózására szolgáló tartozékát, amely teljes körű betekintést ad viselője fittségéről, jóllétéről és a stressz szintjéről — legalábbis a gyártó szerint. A készülék főegységében lévő gyorsulás- és pulzusmérő együttesen ellenőrzik a pulzust és a szívfrekvencia-változékonyságot, ezzel lehetővé téve a fittség, edzés és stressz szintjeinek mérését egész nap. A berendezés automatikusan követi az olyan tevékenységeket, mint például a gyaloglás, futás vagy egyéb edzésformák, s eközben a pulzusszámot is folyamatosan méri. A Sony Lifelog alkalmazása összehasonlítási adatokkal segít nyomon követni hogy hogyan halad a kütyü viselője, s emellett inspiráló motivációs üzeneteket is küld a teljesítmény alapján.

A SmartBand 2 alvás közben is gyűjti az adatokat az automatikus alvásérzékelésnek köszönhetően – az okos ébresztőóra funkció pedig az alvási ciklusod alapján a legjobb időpontban rezgéssel ébreszt. A készülék rezgéssel és villogó RGB LED-ekkel gondoskodik róla, hogy ne maradjon le egy hívásról, üzenetről, e-mailről vagy tweet-ről sem a viselője. (Tényleg szörnyű lenne lemaradni akár egyről is. A -szerk- megj.) A SmartBand2 képes irányítani a zenét az okostelefonon vagy a táblagépen: egy egyszerű érintéssel elindítható, szüneteltethető és átugorhatók a zeneszámok. Ha abba az iszonytató helyzetbe kerül a felhasználó, hogy tíz méternél távolabb kerül a csatlakoztatott Xperia okostelefontól vagy táblagéptől, azonnal jelez a kis rohadt így soha az életben nem fogod elveszteni az „okos” eszközeidet. Azért van némi remény, a kis szörnyeteg csak két napig bírja egy feltöltéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vezeték nélküli tűzfalcsaládot mutatott be a Dell

ked aug 25 , 2015
A Dell bejelentette a Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli tűzfal termékcsaládját. A Dell vezeték nélküli hálózatbiztonsági megoldásai a nagy teljesítményű 802.11ac vezeték nélküli technológiát ötvözik az új generációs vezeték nélküli TZ sorozatba tartozó tűzfalakkal. Az új TZ sorozatba tartozó tűzfalak a hálózatba érkező és onnan kimenő forgalom vizsgálatával és a […]
wifi radar

És még ez is...