Így mehetsz ingyen a Szigetre

haver-buddy-Magyar-TelekomA Telekom VOLT Fesztivál és a Mastercard Balaton Sound Fesztivál több százezer látogatója mellett szép számmal vannak olyanok is, akik nem a helyszínen élték át a fesztiválélményt. A monitorral, kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív figurák, a Buddyk segítségével a www.festivalbuddy.hu oldal tizenháromezer látogatója közvetlen közelről tekinthetett bele a fesztiválozók életébe, és léphetett kapcsolatba a fesztiválozókkal.

A Magyar Telekom azok jelentkezését várja, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy a Sziget Fesztivál egy-egy napján néhány órán keresztül a vállukra vegyék a Buddyt, és hozzásegítsék a távolban lévőket az igazi fesztiválkalandokhoz, miközben szórakoztatják is az oldal látogatóit. Akinek kedve van a kalandhoz, annak nincs más dolga, mint készíteni egy 15 másodperces videót, amelyben elmondja, hogy miért jó vele bulizni, és azt augusztus 3-ig feltölteni az Instagramra a #festivalbuddy és a Sziget fesztivál hashtagével (#sziget). A BuddyGuide-ok az ingyenes napijegy mellett szállást és némi fesztiválon elkölthető költőpénzt is kapnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akár vásárolni is lehet a Telenor Wallet alkalmazással

sze júl 29 , 2015
Új szolgáltatással bővült a Telenor Magyarország Androidra és iOS-re elérhető Wallet nevű mobilfizetési alkalmazása. A felhasználók már járművük parkolásának díját is közvetlenül befizethetik az alkalmazásból univerzális egyenlegük terhére. A Wallet kihasználja az okostelefonok helymeghatározó funkcióját, így használójának a parkolóautomatát sem kell felkeresnie: az applikáció a megfelelő zónában automatikusan elindítja a […]

Friss, ropogós