Így kerülheted el a hat leggyakoribb telefonbalesetet I.

okostelefonCsak az Egyesült Államokban óránként 5700 telefon kijelző törik be! Ráadásul a statisztikák szerint minden második ember véletlenül tönkre fogja tenni mobiltelefonját használat közben. Az okostelefonok bármennyire kényelmesek és hasznosak, napi használat mellett könnyen megsérülhetnek, többnyire leesés vagy beázás miatt. Ha pedig megsérülnek, az álom eszközből hamar rémálom lesz. Pedig a legtöbb balesetet elkerülhető. A Doro telefongyártó összegyűjtötte a leggyakoribb telefon baleseteket és azt is, hogyan lehet kivédeni azokat.

Leejted a földre
Számtalan módon köthet ki véletlenül a telefonod a földön. Kieshet a zsebedből, felálláskor lecsúszhat az öledből, vagy egyszerűen a földre pottyan a kezedből. Bármi is az oka, az ebből eredő kár igen kellemetlen lehet; megrepedt képernyő, meghajlott, vagy törött készülék. A leejtés miatt megrongálódott telefonnal nemcsak a csúnya megjelenés a gond: a törött kijelzővel megvághatod az ujjad, de problémás lehet az érintőképernyő használata is. Arról nem is beszélve, hogy a nedvességnek is jobban ki van téve egy sérült telefon.

Tippek
● Használd a telefont két kézzel, főleg akkor, amikor képeket készítesz, üzenetet írsz vagy játszol.
● Ha nem használod, tartsd a mobilt biztonságos helyen, például tedd asztali töltőre, vagy kompatibilis töltő állványra. Így a készüléked egyszerre töltheted és biztonságosan is tárolhatod.
● Soha ne tedd az öledbe a telefont, amikor leülsz.
● Tokkal és képernyőfóliával védd telefonod a leesések ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Biopolimerből fejlesztett ipari 3D nyomtatószálakat a magyar cég

hét márc 1 , 2021
Kétéves kutatás-fejlesztési tevékenységet zárt a 3D nyomtatószálakat gyártó Filamania Kft. A cég olyan környezetbarát nyomtatószálakat fejlesztett ki, amelyek az adalékanyagként felhasznált üvegszálnak, szénszálnak illetve szénpornak köszönhetően számos iparág 3D nyomtatási feladataihoz adnak megoldást. Az egyebek mellett szénszálat, illetve szénport tartalmazó Philament Electrical filamentekből nyomtatott tárgyak nem töltődnek fel elektrosztatikusan. A […]
3D nyomtatás