Így juthatnak értékes információkhoz a vállalatok

LenovoA Lenovo új szerver-, szoftvermegoldásokat jelentett be, amelyek révén a vállalatok gyorsabban juthatnak értékes információkhoz, egyszerűsíthetik az it-felügyeletet, csökkenthetik a TCO-t és maximalizálhatják a rendelkezésre állást — legalábbis s gyártó szerint. A legújabb Intel Xeon sorozatú processzorok köré épülő Lenovo szerverek hat teljesítmény-világrekordot értek el a virtualizáció, az adatbázis-kezelés, a nagy teljesítményű informatikai alkalmazások és a nagysebességű tőzsdei kereskedés területén. A Lenovo továbbfejlesztett adatközponti ajánlatai egy- és kétfoglalatos rack és torony szervereket, integrált penge rendszereket, sűrű nagy teljesítményű számítástechnika rendszereket, rendszer-felügyeleti szoftvert, valamint a vezető független szoftvergyártókkal partnerségben kínált megoldásokat tartalmaznak.

Továbbfejlesztett portfólió a nagyvállalatok és kisebb cégek munkafolyamatainak a kezelésére. A felhőre, virtualizációra, nagy adatmennyiségek kezelésére és elemzésre optimalizált szerverek akár 44 százalékkal nagyobb processzorteljesítményt, 22 százalékkal több magot, 12 százalékkal gyorsabb memóriát, akár 23 százalékkal gyorsabb Hadoop teljesítményt és akár harminc százalékkal gyorsabb adattitkosítást kínálnak a valós idejű üzleti döntéshozatalhoz, mint az előző generáció. A beépített iparágvezető megbízhatósági és magas rendelkezésre állási funkcióknak köszönhetően ezek a szerverek segítenek az ügyfelek számára, hogy maximalizálják a hasznos üzemidőt. Egyúttal innovatív energiakímélő funkciókkal látták el őket, lehetővé téve a felhasználók számára az energiaköltségek és a TCO csökkentését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A jó vezető látja a jövőt: a siker receptje IV.

szo ápr 2 , 2016
Friss jelentésben az Accenture öt olyan technológiai trendet azonosít, amelyek elengedhetetlenek a digitális sikerhez. Az elemzés szerint a „people first” megközelítést kialakító vezető vállalatok fogják uralni a digitális gazdaságot. Kiszámítható átalakulás A gyorsan fejlődő digitális ökoszisztémák megteremtik az átalakulás új hullámának az alapját a piacok kiterjesztésének és az iparági határok […]

És még ez is...