Így ismerheted meg a határaidat: roaming akadémia

80-szazalekItt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

21. Külföldi mobilinternetezés során honnan tudhatjuk, hogy a limitből mennyit használtunk fel? A szolgáltató tájékoztat arról, amikor elértük a limit nyolcvan százalékát és akkor is, amikor már felhasználtuk a keretet. Mind a két esetben fel kell hívnia a figyelmet, hogy hogyan tudjuk kérni a szolgáltatás folytatását és ennek milyen költségei lesznek számunkra. Ha nem kérjük a szolgáltatás folytatását, akkor a további adat roamingolást letiltja a szolgáltató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csúcsmobil kistesója érkezett a Telenorhoz

pén júl 24 , 2015
Az LG G4 csúcsmobil kistestvérével, a G4c-vel bővül a Telenor kínálata. Az Android 5.0 rendszerrel megvehető készüléket a telenorosok két év hűséggel 5990 forintért vihetik haza MyTariff L előfizetéssel. A modell méretében is kisebb nagytestvérénél: ötcollos, HD-felbontású, remek színreprodukcióra képes IPS érintőképernyője van, a beépített hangszórója pedig prémium minőségű. A […]
Android