Így is lehet válni

Rekordot döntött több mint 35 milliárd dolláros (1000 milliárd forint) válásával Jeff Bezos, az Amazon alapítója, a világ leggazdagabb embere – számolt be róla a BBC News.

A korábbi rekordot – 3,8 milliárd dollár – 1999-ben állította fel Alec és Jocelyn Wildenstein. MacKenzie Bezos, a volt feleség megtartja az online kereskedőóriás részvényeinek négy százalékát, valamint a megállapodás szerint kapott 35,6 milliárd dollárt. A részvények önmagukban is a világ harmadik leggazdagabb asszonyává tették. Az Amazont Bezos Seattle-ben alapította 1994-ben, egy évvel a házasságkötés után. MacKenzie volt a cég egyik első alkalmazottja, ő végezte a könyvelést az első évben. A válás körüli pénzügyi megállapodás további részletei nem ismeretesek.

A volt házastársak pozitívan írtak egymásról a Twitteren. Az 55 éves Jeff és a 48 éves MacKenzie 1993-ban esküdtek meg, négy gyerekük született. A volt feleség egy hónapja regisztrált a mikroblogon, a tegnapi az első és eddig egyetlen bejegyzése, melyben azt írta, “hálás Jeffnek, hogy befejeződött a válási procedúra”, melynek során “kölcsönösen támogatták egymást”. Bezos tweetje szerint hálás minden barátjának és családtagjának, legfőképp MacKenzie-nek, hogy mellette álltak. “Okos, ötletes és szeretetteljes, akitől a jövőben is mindig tanulni fogok” – írta volt feleségéről. MacKenzie Bezos sikeres regényíró, két könyve jelent meg. A válást januárban jelentette be a pár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nemzetközi hívásokkal tízmilliós kárt okozó csaló ellen emeltek vádat

vas ápr 7 , 2019
Vádat emeltek azzal a harmincöt éves brit férfival szemben, aki társaival hat éve Szegeden nemzetközi hívásokat bonyolított megtévesztett magánszemélyek telefonjairól, több millió forintos kárt okozva – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. A férfit az ügyészség jelentős kárt okozó számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény bűntettével vádolja. A vádirat szerint a […]
telefon

És még ez is...

Friss, ropogós