Így irthatod a rusnya Facebook vírusokat III.


Ha már megtörtént a nemkivánt esemény, jó ha tisztában vagyunk mit tehetünk a kór- és károkozók eltávolításának érdekében. Az első lépés ilyenkor, hogy lecseréljük Facebook jelszavunkat. Ehhez be kell jelentkeznünk a közösségi portálra, majd a jobb felső sarokban található beállítások menüre kattintva kezdeményezhetjük a jelszóváltoztatást — javasolják a G Data szakértői.

Ezután ellenőrizzük az alkalmazásokat, melyek üzeneteket tehetnek közzé a nevünkben. Ez egyben jó alkalom arra is, hogy megszabaduljunk azoktól az alkalmazásoktól, amelyeket már nem használunk. Ennek érdekében a beállításokon belül kattintsunk az alkalmazások menüpontra, ahol az általunk használt alkalmazások között látni fogjuk, hogy milyen külső szoftvereknek engedélyeztünk hozzáférést a profilunkhoz. Az egyes alkalmazások jogosultságainak szerkesztéséhez kattintsunk a szerkesztés menüpontra, ha pedig el szeretnénk távolítani valamelyiket a profilunkból, akkor a neve mellett található „x” gombra (lásd a videót).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A televíziós szolgáltatók szolgáltatásaggregátorrá válnak

pén máj 30 , 2014
Az Ericsson szerint alapjaiban változik meg a televíziózás a jövőben. A társaság friss tanulmánya képet ad arról, hogyan várja el a fogyasztói generáció 2020-ban a televíziózás, a filmnézés és a játék élményétől, hogy integrált és bárhol hozzáférhető legyen, miközben igazodik érdeklődésükhöz, az általuk használt eszközökhöz és személyes helyzetükhöz. A nagyobb […]
televízió

És még ez is...