Így internetezz külföldön: roaming akadémia

1

euroItt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

10. Külföldön is tudjuk használni a mobilinternet szolgáltatást?
Tudjuk, de a megszokottnál jóval magasabb díjért. Az Európai Unió tagállamában illetve Izlandon, Norvégiában, Lichtensteinben az adatforgalmazás díja 0,20 euró/megabájt forint ellenértékében (jelenleg 78,3 forint/megabájt) van maximalizálva. Amennyiben azonban nem ezekbe az országba utazunk, akkor az adatforgalmazás díja ennek az összegnek akár a többszöröse is lehet, így utazásunk előtt a pontos díjak mértékéről mindenképpen célszerű tájékozódni a szolgáltatónknál.

One thought on “Így internetezz külföldön: roaming akadémia

  1. Nekem a 18,5 Mb-ra a Voda 9600-at számlázott ki.
    Jófejek nem? Szerintük 100Kb=76Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rosch váltja Tóthot

csü júl 9 , 2015
Új igazgatót nevezett ki az SAP Hungary Kft. Rosch Balázs projektigazgató feladata a hazai SAP-s rendszerbevezetések stratégiai előkészítése, összefogása, felügyelete, és a projektvezetők szakmai irányítása. Rosch több mint húsz év tapasztalattal rendelkezik az üzleti szoftverek bevezetése terén. Dolgozott az IBM, a PricewaterhouseCoopers, a Dynasoft, a Synergon szervezeteiben. 2006-ban projektvezetőként csatlakozott […]